Opgeven kennismaking
Nieuws
Bijeenkomsten
Iets voor u?

Het auditnetwerk voorziet in de behoefte om de kennis over het auditen te verbreden en te verdiepen. Wat is er te koop? Zijn er andere manieren om audits te doen? Hoe richt ik het auditproces goed in? Hoe doen mijn collegas dit? Uw kennis, gecombineerd met kennis en inzichten van anderen steunen u op weg naar voortdurende verbetering (maar ook als het even wat minder gaat).

Aan het auditnetwerk nemen uw collega's van andere organisaties deel en zij delen hun ervaringen, leermomenten en best-practices.

Tijdens iedere bijeenkomst is aandacht voor de nieuwe leden, worden presentaties gegeven door zowel professionals als leden, is er ruimte voor discussie, kennis delen en nadere kennismaking.

Altijd is er tijd voor een lekker hapje en een drankje of een lekkere lunch. Een bewuste keuze om ontspanning en uitwisseling te stimuleren.

Behalve de bijeenkomsten met de groep, maken leden onderling afspraken om bij elkaar in de keuken te kijken. Hierdoor worden discussies uitgediept in de eigen organisatiepraktijk.

Wilt u weten of het auditnetwerk iets voor u is? Geef u op voor een kennismaking (zie de knop rechts: aanmelden).
Is het netwerk iets voor u?